Använd kondom så slipper du bli vuxen.

Det var så här att jag och min snorunge kompis satt och diskuterade ålder och när man blir vuxen ( ta snorunge med stor nypa ironi  hon e nästan lika gammal som mig)  iaf hon påstod att jag var gammal, eftersom jag och elias hade ett uttlägg att på våran tid fick man faktiskt röka på krogen. dom hann sätta stopp för det innan pompis han komma in p krogen .. där av hennes unga ålder.
men så fick jag höra att jag var en kärring,, då försökte jag kontra med att jag vart tvunegn att växa upp och bli vuxen för novas skull..
och ni tror inte att pompa slänger rakt i ansiktet på mig ;
 - Använd kondom så slipper du bli vuxen..

tack för dom kloka orden ,,, men det  var lite försent .. HAHA

Dumpa Honom!

och gör det på en gång..
nej jag bara skojade utan det avr faktsikt så att jag och Elin var och såg den på bio eftersom jag hade hört från en kompis att den skulle vara bra och det var den verkligen.
vi satt där och skämdes och skrattade en typisk tjejfilm. men helt klart se värd.

tidigare på dagen så tog vi faktiskt en tripp till universeum, det var mycket att titta på och jag måste ju tilläga att jag verkligen tycker om att gå där. Nova tyckte inte om akvarie tunneln och hon vart rädd för pappegorjorna när dom skrek men annars fanns det väldigt mycket att titta på . varje gång jag är där så har jag svårt att förstå hur man kan bugga upp ett sådant mäktigt ställe, eller ja bara komma på ideen till att bygga det.
vi kollade när dom matade hajarna och även om jag är haj rädd så trodde jag att dom skulle vara mer brutala men så fel jag hade.


läste nyss Hennys blogg och det är med lite avund jag känner att hon hade en dröm förlossning när hon och jocke fick deras loke till världen. skulle jag haft det så bra skulle jag nog inte tveka att skaffa ett till barn. men just nu njuter jag av varje sekund med nova för en sak har jag lärt mig med hennes förlossning och det är att man inte ska ta någonting för givet.

känner en glöd igen

yes äntligen känner jag en lust att fortsätta med mitt lilla projekt jag håller på med. har börjat skissa så nu är det bara färg och målar tid jag behöver sen så ska nog det mesta vara klart inom kort tid. ska bli skönt att kunna få färdigställa hatar nämligen när dte är halvdant plus när det tar lång tid för då tappar jag glöden.
övrigt så har jag varit hos läkaren idag blev några hundralappar fattigare men hoppas att detta kan hjälpa mig annars vet jag då inte vart jag ska ta vägen? flytta till grönland? ja det kanske inte skulle var en dum ide.

helgen som var fick bjuda på mycket skratt och skoj hade vi synd bara att det gick så fort hade gärna haft så några dagar till.tack för en minnes värd helg.
bil letandet fortsätter det är ju inte det lättaste detta med bil finns mycket man vill ha men inte allt för mycket vill man ju betala. men men ska ta och fortsätta på min vägg nu när lillan ligger och sover.

Livet så här långt

Kommer att fortsätta här.
för nu har jag tagit steget och bytt blogg denna blogg kommer förhoppningsvis inte bli lika svammlig som den andra, för det var mycket det som gjorde att jag tappade tråden.
så kommer att bli ett och annat här min förhoppning är att jag ska bli bättre på att lägga upp bilder eftersom jag har börjat komma igång med lite foto igen --- äntligen.
men iaf hoppas att ni vill fortsätta att följa mig här. ska försöka att behålla tråden livet så här långt för detta är min väg min saga mitt liv                                                            .                                            


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0