Dumpa Honom!

och gör det på en gång..
nej jag bara skojade utan det avr faktsikt så att jag och Elin var och såg den på bio eftersom jag hade hört från en kompis att den skulle vara bra och det var den verkligen.
vi satt där och skämdes och skrattade en typisk tjejfilm. men helt klart se värd.

tidigare på dagen så tog vi faktiskt en tripp till universeum, det var mycket att titta på och jag måste ju tilläga att jag verkligen tycker om att gå där. Nova tyckte inte om akvarie tunneln och hon vart rädd för pappegorjorna när dom skrek men annars fanns det väldigt mycket att titta på . varje gång jag är där så har jag svårt att förstå hur man kan bugga upp ett sådant mäktigt ställe, eller ja bara komma på ideen till att bygga det.
vi kollade när dom matade hajarna och även om jag är haj rädd så trodde jag att dom skulle vara mer brutala men så fel jag hade.


läste nyss Hennys blogg och det är med lite avund jag känner att hon hade en dröm förlossning när hon och jocke fick deras loke till världen. skulle jag haft det så bra skulle jag nog inte tveka att skaffa ett till barn. men just nu njuter jag av varje sekund med nova för en sak har jag lärt mig med hennes förlossning och det är att man inte ska ta någonting för givet.

Kommentarer
Postat av: Henny

Den filmen vill jag också se! :)Jo, min förlossning gick ju rätt bra, men det var ju ändå inget jag reflekterade över förrän efteråt :)Självklart ska man ju inte ta något förgivet, har ju ingen aning om hur nästa (om det nu blir någon till dvs) förlossning slutar. Men man kan ju inte mer än tänka att det för det mesta löser sig och går bra, även om komplikationer stöter till.

2009-04-30 @ 11:17:58
URL: http://frokenhenny.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0